FORSIDE : LEDIGE STILLINGER : OM GRØNLAND : INDRYK ANNONCE : OM NJG :
SØG:

Stillinger

Dit Grønland
Måske har du boet i Grønland i 1950'erne. Måske bor du her nu. Måske har du boet og arbejdet i Grønland i perioder. Uanset hvordan dit forhold til Grønland er, så har du fået nogle oplevelser og gjort nogle erfaringer, som kan være guld værd for andre. Du har sikkert også taget nogen billeder, som du gerne vil dele med andre.

For mange danskere kan Grønland virke uendelig fjernt, fremmedartet og og måske ligefrem skræmmende.

De tænker ikke på, at der målt i rejsetid ikke er meget længere fra Nuuk til København end der er fra Hjørring til Vordingborg. Og de ved måske ikke, at Grønland har mindst lige så mange solskinstimer som Danmark. Eller at klimaet er tørt, at det nogen gange kan føles koldere, når termometeret viser -1 i Danmark end når det viser -20 i Grønland.

Måske tror de, at Grønlænderne er eskimoer, som bor i skindtelte, iglooer eller nedslidte betonblokke. Og at de lever af råt kød, at der render isbjørne rundt i gaderne, og at solen kun skinner svagt 14 dage hver sommer.

Du ved bedre. Du har oplevet Grønland. Og du har ganske givet fortalt om dine oplevelser ved mere end en lejlighed, hvor det ikke kun var børnene, der lyttede - betaget med åben mund og store øjne.

Vi vil gerne have din historie - og dine billeder.

Din beretning kan være med at be- eller afkræfte fordomme om Grønland. Du kan med dine ord og billeder være med at belyse sider af livet i Grønland, som man ikke ser i TV eller avisen. Og du kan på den måde hjælpe andre med at tænke en ekstra gang, og måske sige "Ja, vi gør det s'gu. Det skal prøves af. Det skal opleves".

Så send os dine anekdoter, dagsbogsblade, tanker, fortællinger og billeder i en mail til hjemmeside@nextjobgreenland.gl. Så sætter vi det pænt op og du får naturligvis lov til at se, hvordan det kommer til at tage si ud, inden vi lægger det på hjemmesiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

mvh NextJobGreenland

PS.: Har du andre gode forslag, f.eks. til emner som bør beskrives eller belyses på denne hjemmeside, vil vi også gerne høre om det.

Nyeste stillinger