Nuna Advokater er Grønlands største advokatfirma.

Vi har haft kontor i Nuuk i mere end 30 år og har således en omfattende erfaring med de særlige forhold, som gør sig gældende i Grønland. Juridisk, praktisk og menneskeligt.

Nuna Advokater er en filial af Dania Advokater A/S - ét af Danmarks større og meget velrenommérede advokatfirmaer med kontorer i København, Svendborg, Thorshavn, Moskva og Nuuk.

De daglige opgaver varetages af de 16 medarbejdere på kontorete i "Teletårnet" i Nuuks centrum.

Men hvis en sag eller en opgave kræver yderligere ressourcer, har vi et solidt ankertov til vore kolleger på de andre kontorer, hvor vi kan trække på ekspertise og kompetence indenfor ethvert juridisk område.

Vi beskæftiger os med næsten alt - fra køb og salg af fast ejendom og kriminalsager til virksomhedsoverdragelser og rådgivning af internationale konsortier i forbindelse med f.eks. olie og mineraludvinding.

Hos Nuna Advokater sætter vi menneskelige værdier højt og lægger stor vægt på personligt engagement, service og professionalisme i samarbejdet med såvel vore klienter som med hinanden.

Vi er meget kræsne med, hvem vi ansætter - de fineste juridiske kvalifikationer er ikke nok. Fordi det hverken er juridiske kvalifikationer eller fine eksamener, vi arbejder sammen med. Det er mennesker.

Vi har det godt med hinanden, og vi bestræber os på at hver enkelt medarbejder skal have mulighed for at realisere sit potentiale.

Læs mere om Nuna Advokater på vores hjemmeside: www.nuna-law-gl